SEDII.RO

Centru Medical MEDICONST IMAGISTIC

Centru Medical MEDICONST IMAGISTIC

Pret: | Disponibil
Adresa:
Tip Oferta: Inchiriere
Tip Imobil: Spatiu Comercial

          CENTRUL MEDICAL MEDICONST IMAGISTIG pune la dispozitia cetatenilor orasului nostru, o gama larga de servicii medicale oferite la un standard de inalt profesionalism
                    – investigatii imagistice prin CT
                    – departament special amenajat, destinat administrarii tratamentelor prescrise pacientilor de medicii lor curanti.
                    – intr-o atmosfera calda, intima, sub supravegherea atenta si permanenta a personalului medical cu pregatire superioara ( asistente medicale cu experienta indelungata in serviciile de terapie intensiva ale Spitalelor Judetene), pacientii isi pot urma tratamentele injectabile prescrise ( tratamente perfuzabile, injectii)
                    – puncte de recoltare ale analizelor medicale de laborator, urmand ca acestea sa fie lucrate de laboratoarele cu care Mediconst a incheiat contracte de colaborare.

          CENTRUL MEDICAL, este situat in centrul municipiului Focsani, B-dul Unirii nr. 3, parter, intr o locatie generoasa, usor accesibila si are in dotare cel mai performant echipament de investigare imagistica prin CT, existent in momentul actual in zona Vrancea.
          Un astfel de echipament,pe linga investigatiile si interpretarile de mare acuratete, ofera pacientilor posibilitatea de a fi investigati intr un timp si cu o expunere la iradiere reduse la jumatate fata de tehnologia standard


Suna